Washington DC, capitala Statelor Unite ale Americii din anul 1970 este mult mai mult decat un loc de reuniune pentru marile puteri politice. Monumentele numeroase, muzeele si atractiile fac din Washington DC destinatia ideala pentru turistii de toate varstele. Washington este unul din cele mai frumoase orase din America cu numeroase memoriale, parcuri publice uriase si arhitectura impresionanta. Acest oras puternic este, dupa cum spuneam, capitala SUA, turistii avand ocazia sa viziteze Casa Alba, o cladire ridicata in 1800, resedinta oficiala de stat a presedintilor americani.

Muzeele din Washington DC

Unii sunt de parere ca Washington DC este o capitala muzeala. Adevarul este ca am putea petrece o vacanta intreaga doar explorand Smithsonian Institution alcatuita din numai putin de 19 muzee si galerii si gradina zoologica nationala. Pentru o incursiune in trecut, turistii pot vizita casa presedintelui Lincoln. Pasionatii de arta nu trebuie sa rateze National Museum of Woman in the Arts si National Gallery of Art. Pentru o zi distractiva, destinatia ideala este International Spy Museum in incercarea de a duce la bun sfarsit o misiune de spionaj interactiva. Oricare ar fi centrul tau de interes, exista pentru tine un muzeu in Washington DC.

Monumentele din Washington DC

Pentru a afla mai multe lucruri despre istoria Americii turistii pot vizita numeroasele muzee si monumente. O plimbare prin oras iti va permite sa admiri memorialele lui Lincoln, Jefferson, Martin Luther King, Jr. si Franklin Delano Roosevelt. Vietnam Veterans Memorial Wall si National World War II sunt alte doua monumente de neratat din Washington DC.

Arhivele Nationale ale Statelor Unite 

Reprezinta acte si documente puse la dispozitia publicului larg. Toti cei interesati pot vedea o mare parte din actele ce au contribuit la formarea tarii actuale.

Dupont Circle

Este cel mai animat si mai cosmopolit cartier din Washington, gazduind o comunitate gay relativ mare, cu numeroase baruri si cluburi excelente.

Citeste mai multe despre America

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ