Bine ati venit in Thailanda, „tara zambetului”, a orhideelor si elefantului, animalul emblematic al tarii. De ce este Thailanda considerata „tara zambetului”? Deoarece thailandezii sunt extrem de primitori si le face placere sa le arate turistilor cum traiesc.

Koh Phi Phi, o destinatie de vis

O calatorie in Thailanda debuteaza de obicei in arhipleagul Koh Phi Phi, celebru pentru apele sale de culoare azur si testoasele marine. Turistilor li se propune o excursie cu vaporul pentru explorarea regiunii. Decorul este de vis, a servit drept platou de filmare de altfel pentru filmul The Beach. Un loc somptuos, cu faleze, avem impresia ca fiecare stanca a fost plasata cu un scop anume, acela de a se izola de lume. In 1979, regina a constatat ca numarul testoaselor a scazut dramatic. Prin urmare, a decis sa infiinteze un centru de ingrijire al broastelor testoase.

Phuket, perla Thailandei

Cu apa sa de culoarea turcoaz si plajele de nisip auriu, Phuket ii atrage pe turisti ca un magnet. Phuket a devenit in ultima vreme o destinatie la moda pentru cupluri in special care vin aici sa se casatoreasca. Plajele sunt pur si simplu magnifice.

Parcul natural Khao Sok

Khao inseamna munte. Munti umezi deoarece in aceasta regiune ploua pe tot parcursul anului. Padurea din regiune are o vechime de 120 de milioane de ani. Intins pe o suprafata de 738km², parcul ofera un peisaj fascinant. Ai impresia ca decorul nu se termina niciodata.

Arhipelagul insulelor Similian, ideal pentru scufundari

Arhipelagul este compus din 9 insule si este considerat parc national. Fauna marina este diferita, este mult mai abundenta, ceea ce il face locul ideal pentru pasionatii de scufundari.

Koh Panyi, un sat de pescari traditional si autentic

Satul a devenit cunoscut dupa turnarea filmului James Bond intr-una din insulele golfului Phang Nga, in 1973. Echipa de fotbal a contribuit in egala masura la notorietatea satului, una din cele mai bune din regiune. Atasati de satul lor, locuitorii din Koh Panyi au stiut sa isi pastreze autenticitatea.

Bangkok, capitala

Oras cu peste 12 milioane de locuitori, cu o suprafata de 1500km², Bangkok ofera o multime de atractii precum centrul istoric, piata plutitoare si piata de flori.

Citeste: Paradisuri tropicale – cele mai frumoase locuri calde din lume

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ