RQ Imuno

0
862

Compozitie:

RQ Imuno 1:

 • Echinacea (Echinaceea purpurea), radacina – 90 mg
 • Ginseng siberian (Eleutherococcus senticocus), radacina – 90 mg
 • Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina – 90 mg
 • Papaya (Carica papaya), exract – 90 mg
 • Chlorella (Chlorella pyrenoidosa 90 mg
 • Capsula de gelatina verde  100 mg

 Cum cumpar?

RQ Imuno 2:

 • Cuisoare (Eugenia caryophyllata), flori – 80 mg
 • Frunze de maslin (Olea europaea) – 80 mg
 • Turmeric (Curcuma longa), radacina – 80 mg
 • Gheara-matei (Uncaria tomentosa), scoarta – 80 mg
 • Soc (Sambucus nigra), flori – 80 mg
 • Capsula de gelatina rosie – 100 mg

Administrare:

Doza zilnica recomandata: 2 – 4 capsule pe zi.

In functie de afectiune, doza poate sa difere.

Precautii:
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Flaconul contine 2×180 capsule si ajunge pentru un tratament de 3 – 6 luni.

Pentru rezultate semnificative se recomanda un tratament de 6 luni.

Cum cumpar?

Descriere: RQ IMUNO este extrem de eficient in echilibrarea sistemului imunitar, conducand la o crestere a rezistentei organismului, imbunatatind astfel raspunsul la diferite afectiuni. Pe aceste considerente, complexul RQ IMUNO este piatra de temelie a unei abordari extrem de eficiente, atat pentru a preveni, cat si pentru a sustine organismul in situatii de boala.

De obicei, schimbarile de temperatura destabilizeaza sistemul imunitar si faciliteaza atacurile virusilor prezenti in mediu. In 90% din cazuri, atat adultii, cat si copiii dezvolta boli de origine virala, situatie in care corpul, intr-o incercare de a se apara de germeni, declanseaza o serie de procese care au ca rezultat inflamatia, producerea de mucus, stranutul, iritatia, febra. Acest proces defensiv al organismului este insasi esenta bolii. Atunci cand frigul sau schimbarile de temperatura faciliteaza infectiile si complicatiile virozelor, inseamna ca sistemul de aparare al organismului este slabit si singurul responsabil pentru aceasta slabiciune se regaseste in dezechilibrul general al raspunsului imun individual.

Echilibrul sistemului de aparare organica se regaseste intr-o flora microbiana benefica a mucoaselor si a sistemului imunitar in sine, avand o importanta capitala in prevenirea si combaterea bolilor. Bariera microbiana fiziologica are rol defensiv si indeplineste mai multe functii simultan: pe de o parte, controleaza in mod direct intrarea agentilor patogeni in organism, evitand contaminarea si sustinand astfel activitatea sistemului imunitar, pe de alta parte, contribuie in mod semnificativ la dezvoltarea si echilibrul sistemului de aparare a organismului, in asociere cu mucoasele tesutului limfoid, care monitorizeaza si apara toate mucoasele membranelor corpului.

Flora bacteriana fiziologica, in special cea a intestinului, este puternic afectata de stilul de viata tipic zilelor noastre, caracterizat printr-o dieta bogata in zaharuri, glucide rafinate, proteine animale, alimente procesate, precum si poluantii din mediu, abuzul de medicamente (antibiotice, antiinflamatoare), excesul de vaccinuri etc. Toate aceste aspecte cantaresc greu, zi de zi, asupra echilibrului si sanatatii florei bacteriene fiziologice, declansand in mod inevitabil o stare de disbioza, caracterizata printr-un “sol individual deficitar, ineficient”  in combaterea bolilor, indiferent de natura lor.

Prin urmare, la baza oricarei probleme de sanatate existente sta intotdeauna un “sol individual deficitar, ineficient”, caracterizat printr-o flora intestinala bacteriana deficitara si prin dezechilibrul functiilor sistemului imunitar. Bolile apar numai atunci cand agentii microbieni gasesc un “sol fragil”.

Pasteur insusi, dupa ce si-a dedicat toata viata sudiului microbilor, a ajuns la concluzia ca “terenul este totul, microbul nu este nimic”.

Din pacate, acest adevar a fost abandonat de medicina moderna, in beneficiul unei abordari “simptomatice” prin care se “loveste“ agentul patogen, fara a lua in considerare echilibrul organic delicat. Aceasta abordare creeaza in mod inevitabil o conditie prealabila atat pentru declansarea recaderilor, pentru noi infectii, cat si slabirea accentuata a “solului individului” deja fragil. Utilizarea excesiva a vaccinurilor si abuzul/utilizarea gresita a antibioticelor sunt exemplele cele mai izbitoare.

Utilizarea plantelor cu proprietati exceptionale pentru sanatate este foarte veche, fiind principala sursa de remedii impotriva multor boli care au amenintat omul de-a lungul timpului. Studiile stiintifice realizate in ultimii 30-40 de ani, considera remediile naturale traditionale o oportunitate pentru sanatate si ingrijire.

Pe aceste principii s-au bazat si cercetarile specialistilor Laboratoarelor ROYAL NUTRITION, pentru a crea produsul RQ IMUNO.

RQ IMUNO este un complex din plante, alge si minerale, 100% natural, care actioneaza in mod firesc, sistemic, fiind un extraordinar “curatator selectiv”. Cu actiune antivirala indirecta, este eficient impotriva agentilor patogeni, cu actiune selectiva intestinala, fara a afecta flora microbiana a mucoasei membranelor, contribuind la reconstructia florei benefice, imbunatatind astfel eficienta raspunsului sistemului imunitar. De asemenea, activitatea sa antibacteriana dovedita este esentiala pentru a reduce riscul infectiilor, adesea cauzate de bacterii.

Asocierea constituentilor bioactivi continuti in RQ IMUNO permit complexului natural sa urmeze simultan mai multe cai de atac printr-un mecanism riguros care include, pe langa activitatea antivirala, antibacteriana eficienta si efectul antiinflamator. RQ IMUNO favorizeaza regenerarea celulara, are efect antioxidant si detoxifiant; este produsul ideal si sigur in curele de imunizare, pentru fortificarea sistemului imunitar.

Cum cumpar?

PREVENTIE / REMEDII

Complex natural eficient si sigur in curele de imunizare, cu beneficii majore:

 • regenerarea functiilor hepatice;
 • regenerarea functiilor digestive, reface flora microbiana fiziologica;
 • regenerarea functiilor cardiovasculare;
 • echilibrarea si sustinerea sistemului imunitar;
 • prevenirea cancerului.

Cum cumpar?

FOLOSIND CODUL „C794”

Pentru inregistrarea comenzii trebuie sa va autentifcati in contul dumneavoastra (aici).

Clientii noi se pot inregistra aici, folosind codul „C794”

Cum castig bani din vanzarea produselor Freeways?

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ