Imagineaza-ti o tara situata la capatul lumii, cu sate pitoresti, cu pajisti cu iarba verde care adapostesc mai multe oi decat locuitori… aceasta este Noua Zeelanda. O natura generoasa si imensa totodata, atmosfera placuta si… rugby, iata ce vor descoperi cei care aleg sa viziteze cea mai tanara tara din lume.

Queenstown, capitala aventurii. Construita pe malurile lacului Wakatipu, Queenstown ofera o priveliste panoramica asupra muntilor din jur. Numeroase activitati sunt propuse: drumetii, parapanta, activitati nautice pe lac pe timp de vara si ski pe timp de iarna.

Peninsula Coromandel. Padure densa, plaje de nisip alb si faleze vertiginoase, peninsula Coromandel le ofera vizitatorilor peisaje impresionante. Turistilor li se propun excursii cu caiacul pentru a le descoperi. Cathedral Cove este pur si simplu impresionanta.

Auckland, orasul vulcanilor. Auckland este un oras cu o cultura bogata, un oras fermecator datorita peisajelor care il inconjoara. Excursii pe vulcani, panorama impresionanta din Sky Tower, vizitarea muzeelor, activitati nautice, acestea sunt principalele activitati la Auckland.

Surse termale si cultura maori la Rotorua. Leaganul culturii mauri, Rotorua atrage turistii datorita lacurilor sale cu apa translucida, padurilor sale cu copaci imensi, gheizerelor si surselor termale. Peisajele sunt feerice, maori un popor primitor.

Fox Glacier este situat in inima parcului national Westland, extrem de popular in randul pasionatilor de drumetii. Traversat de o padure densa cu cascade spectaculoase… o eperienta unica in sanul unei regiuni in care natura este regina.

Inoata cu delfinii la Bay of Island. O mare de culoarea smaraldului, plaje de nisip alb, insule mici cu paduri imense… in acest cadru locuiesc numerosi delfini. Curiosi, delfinii se apropie de inotatori pentru a se juca cu ei. O experienta exceptionala si unica totodata.

Parcul National Abel Tasman reprezinta un univers de 225km² intre paduri care se intind pana la mare si ape translucide. Drumetia reprezinta cea mai buna modalitate de a profita de aceasta natura grandioasa si salbatica.


Citeste: Cele mai frumoase atractii ale Australiei

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ