Natural Stem

0
1322


Compozitie:

Complexul Natural Stem are in compozitie plante, minerale si alge, fara continut de aditivi sau excipienti, care, prin farmacodinamia fitonutrientilor determina regenerarea celulara si incetineste procesul de imbatranire a tesuturilor.

Cum cumpar?

 1. DETOX
 • Echinacea purpurea, radacina – 70 mg
 • Eleutherococcus senticosus (Ginseng Siberian), radacina – 50 mg
 • Aloe Ferox, suc cristalizat – 40 mg
 • Ribes nigrum (Coacaz negru), frunze – 40 mg
 • Equisetum arvense (Coada calului), planta – 50 mg
 • Sambucus nigra (Soc), flori – 50 mg
 • Carica papaya, extract – 50 mg
 • Melissa officinalis (Roinita), frunze – 50 mg
 • Tuf Zeolitic mineralizat (83,3% clinoptilolit) – 50 mg
 • Capsula gelatina – 100 mg
 1. ACTIV
 • Aphanizomenon flos-aquae (alga AFA) – 100 mg
 • Chlorella pyrenoidosa – 100 mg
 • Spirulina platensis – 50 mg
 • Astragalus membranaceus, radacina – 100 mg
 • Laminaria japonica – 50 mg
 • Betula alba (mesteacan), frunze – 50 mg
 • Capsula gelatina – 100 mg

Cum cumpar?

Administrare:

NATURAL STEM este format din doua componente, care se administreaza astfel:

 1. Detox: cu o ora inainte de masa;
 2. Activ: cu o jumatate de ora inainte de masa.

Intre cele doua capsule trebuie sa existe o pauza de jumatate de ora. Dupa inca o jumatate de ora de la administrarea lor se poate manca (in total, tratamentul incepe cu o ora inainte de masa; preferabil inainte de cea de dimineata sau cea de pranz).

In functie de afectiune, doza poate sa difere.

O cutie de NATURAL STEM contine 2 flacoane a cate 30 capsule

(2 flacoane a cate 90 capsule) si ajunge pentru 1 luna. Pentru rezultate semnificative se recomanda o cura de minim 6 luni. 

Descriere:

Nu este niciodata prea devreme sau prea tarziu pentru a opri procesul de imbatranire!

Conform medicinei orientale, imbatranirea prematura (senescenta) se datorează unui dezechilibru în energia care sustine si trece prin corp.

Avem la indemana terapii de regenerare celulara care pot incetini sau chiar inversa procesul imbatranirii. Elixirul tineretii nu mai este un ideal, ci un fapt dovedit stiintific. In prezent, studiile se concentraza nu doar asupra combaterii bolilor, ci si asupra longevitatii. Tot mai multi specialisti in biologie celulara sunt de acord ca in ADN rezida o prima cauza a imbatranirii, si tot in ADN exista si solutia. Orice terapie care poate incetini si chiar inversa procesul de imbatranire actioneaza la nivelul celulelor, folosind chiar propriii agenti ai organismului, prezenti din belsug in natura.

Structura impresionanta a corpului uman, alcatuita din 50 de trilioane de celule, este o masinarie perfecta. Zilnic in corp mor aproximativ 50-70 miliarde de celule si totodata se nasc celule noi. Cercetatorii apreciaza ca organismul uman se regenereaza complet in aproximativ 7 ani.

Numeroase studii stiintifice au demonstrat inca din anii 1940 ca organismul uman se dezvolta pe baza unei matrici informațional-energetice, care precede formarea si dezvoltarea organismului. Biologul britanic Rupert Sheldrake a postulat existenta unor campuri informationale (campuri morfice), care dirijeaza dezvoltarea organelor. Acestea ar contine informatiile de baza necesare pentru ca diferitele celule sa formeze anumite organe in „harta” tridimensionala a corpului omenesc. Multiple experimente ulterioare au confirmat aceasta ipoteză si au generat intrebari referitoare la posibilitatea intineririi corpului.

Davis Lloyd, consultantul Licester Royal Infirmary, a demonstrat ca, in cazul in care se indeparteaza 70% din ficatul unei persoane in timpul unei operatii, acesta va creste la loc, aproape in intregime, in numai doua luni.

Pana de curand se credea ca inima nu are capacitatea de a se regenera. Cu toate acestea, un studiu al Colegiului de Medicina din New York a descoperit ca inima este dotata cu celule stem care o intineresc constant, de cel puţin 3 sau 4 ori in timpul vietii.

Celulele pulmonare se regenerează constant, a explicat doctorul Keith Prowse, consultant medical pentru British Lung Foundation, avand in spate o istorie indelungata in studierea functionarii, imbolnavirii si tratamentului plamanilor. Plamanii contin mai multe tipuri de celule, care se regenereaza in perioade diferite de timp. Celulele tesutului alveolar al plamanilor se refac intr-o perioada mai lunga de timp, circa un an. Pe de alta parte, celulele de la suprafata plamanilor se regenereaza odată la 2 sau 3 saptamani. Emfizemul pulmonar, insa, poate impiedica regenerarea celulelor, aceasta boala distrugand celulele tesutului alveolar.

Este cert că organismul uman respectă tiparul exact al unui proiect (matricea energo-informationala). Puterea de regenerare si supravietuire a celulelor si tesuturile pe care ele le alcatuiesc depinde de energia primita de la acest proiect informational. De aceea, aceasta energie trebuie sa fie, la randul ei, reinnoita.

Laboratoarele Royal Nutrition, dupa ani de studii, au elaborat formula Natural Stem, capabila sa regenereze organismul prin mecanisme complexe, menite sa stimuleze productia de celule stem, sa rescrie informatia originara la nivel celular si sa accelereze procesele de migrare a celulelor specializate cu informatie specifica spre organele afectate. Orice organ sau tesut porneste în alcatuirea sa de la celule nediferentiate, si anume de la celulele stem. Acestea sunt celule tinere, care mai apoi se transforma in celule adulte, cu activitati specifice fiecarui organ.

Stimularea formarii de celule stem conduce la regenerarea mai rapida a celulelor diferitelor organe, deci la mentinerea tineretii lor si refacerea, in anumite cazuri, a tesuturilor bolnave. Prin inaintarea in varsta, regenerarea celulelor corpului incetineste.

Natural Stem, gratie celor doua componente, Detox si Activator, constituie o formula blanda, naturala si eficienta pentru incetinirea procesului de imbatranire a corpului. Sinergia ingredientelor bioactive realizeaza o resetare a mecanismelor de control psihologic si nervos ale vindecarii, reprogrameaza structurile membranelor si ale organitelor celulare pentru refacerea tesuturilor imbatranite, crescandu-le durata de supraviețuire.

Cum cumpar?

PREVENTIE / REMEDII

Ne imbolnavim si imbatranim deoarece acumulam in organism substante reziduale acide, toxice.

Natural Stem are doua componente, Detox si Activator, care, prin sinergia ingredientelor bioactive, „scapa” organismul de reziduurile toxice si totodata stimuleaza regenerarea celulara cu beneficii importante pentru organism: creste oxigenarea celulelor si a tesuturilor, stimuleaza procesele de refacere a proteinelor, care sunt baza structurilor celulare, accelerează procesele de fagocitare celulara, eliminările de deseuri toxice si tisulare, aduce factori de crestere, vitamine, fitonutrienti optimi pentru organism.

Natural Stem este solutia oamenilor interesati de sanatate si longevitate!„O centura de siguranta nu poate impiedica producerea unui accident, dar te poate proteja impotriva efectelor accidentului”. La fel, Natural Stem, remediul natural care incetineste ritmul de imbatranire si regenereaza organismul, nu te face nemuritor, insa te poate pune la adapost de bolile debilitante provocate de inaintarea in varsta.

Natural Stem se recomanda complementar pentru a sustine organismul in diferite afectiuni cu beneficii majore pentru sanatate, astfel: 

 • afectiuni tumorale maligne sau benigne;
 • TBC;
 • pacienti imunosupresati;
 • complementar in terapia cu corticosteroizi;
 • afectiuni virale (virus herpetic, viroze);
 • afectiuni renale cronice si hepatice (ciroza hepatica, hepatita toxica sau virala, steatoza hepatica);
 • reglator al glandelor endocrine in sterilitatea din cauze hormonale;
 • pubertate prematura;
 • deficiente de crestere si dezvoltare la copii;
 • in sustinerea pacientului diabetic pentru a preveni complicatiile si a restabili echilibrul metabolic;
 • impiedica procesul de imbatranire prematura a tesuturilor si dezvoltarea celulelor atipice in organism.

Cum cumpar?

FOLOSIND CODUL „C794”

Pentru inregistrarea comenzii trebuie sa va autentifcati in contul dumneavoastra (aici).

Clientii noi se pot inregistra aici, folosind codul „C794”.

Cum castig bani din vanzarea produselor Freeways?

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ