In orasul american Nashville despre care legenda spune ca s-a nascut muzica unchiului Sam sunt multe lucruri de facut si de vizitat. Nashville este capitala statului Tenesee si a muzicii country, un oras deosebit de primitor cu un ritm de viata alert.

 

Music Row, cel mai remarcabil cartier al orasului. Este o adevarata placere explorarea orasului Nashville, simbolul muzicii. Nashville este un oras ce impresioneaza prin numeroasele sale atractii, majoritatea concentrate in cartierul Music Row. Cartierul Music Row reprezinta sufletul si inima industriei muzicale din intreaga tara. In afara de numeroasele muzee, buticuri si monumente, toate aflate in stransa legatura cu arta muzicii, turistii au posibilitatea de a vizita in acest cartier glorios locuri precum The Country Music Hall of Fame and Museum.Music Row

Country Music Hall of Fame Museum este un muzeu minunat situat intr-o cladire magnifica in inima orasului si adaposteste expozitii de artefacte si de instrumente muzicale. Odata ajuns aici, primul lucru care iti va atrage atentia sunt cu siguranta ferestrele inalte ale cladirii, asemanatoare cu clapele pianului. Country Music Hall of Fame Museum prezinta un ecran multimedia cu interpretari istorice, instrumente, costume si amintiri cu cei mai cunoscuti cantareti din industria muzicala.Country Music Hall of Fame Museum

O superba reproductie a Parthenonului din Atena. In aceasta cladire, istoria divinitatilor se deschide pentru turisti. La origine construita din lemn, cladirea ce dateaza din anul 1897 era destinata sa celebreze centenarul statului. Interiorul adaposteste o magnifica colectie de arta, 63 de opere apartinand pictorilor americani ai secolelor 19 si 20. Nu ai cum sa nu observi imensa statuie a zeitei Atena ce troneaza in mijlocul cladirii.

Capitoliul Statului este o cladire in stil neo-clasic cu un acoperis in forma de lanterna. Turistii vor aprecia cu siguranta aceasta constructie dar si galeria magnifica ce expune obiecte apartinand preistoriei, epocii razboiului civil dar si o multime de alte obiecte si picturi. Edificiul Ryman Auditorium adaposteste magnifice sali de concert, de spectacol si de teatru.

Citeste: Excursie la Marele Canion (Grand Canyon), Statele Unite ale Americii

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ