Mineral Zeolit

0
1012

Compozitie:

Tuf zeolitic mineralizat cu 83% clinoptilolit, pulbere 400 microni, 600 mg/capsulă

Administrare:

2 capsule de 2 ori pe zi, inainte cu jumatate de ora de masa de dimineata si cea de seara.
Trebuie consumati 1,5-2 litri de apa/zi in timpul tratamentului.
Pot aparea stari de ameteala, greturi sau dureri de cap, pasagere, reversibile. In acest caz, se poate intrerupe cura  3-4 zile, dupa care reluati cu 1 capsula pe zi si 2 litri de apa. Aceste stari sunt datorate gradului ridicat de toxine prezente in corp  si declansarea procesului de detoxifiere determinat de Mineral Zeolit.

Cum cumpar?

Doza zilnica se poate modifica in functie de gravitatea afectiunii.

Flaconul contine 180 capsule si asigura  pentru o cura  de 45 de zile.

Pentru rezultate semnificative se recomanda  a fi administrat  minim 6 luni.

Descriere: Mineral Zeolit, scutul de protectie impotriva agresiunilor interne si externe (poluarea aerului, apei, alimentelor). Sustine echilibrul fiziologic al organismului.

Mineral Zeolit este un produs natural, 100% romanesc, cu concentratie optima de clinoptilolit (83%), ceea ce garanteaza eficienta si siguranta administrarii.

Zeolitii sunt minerale de origine naturala care s-au format cu milioane de ani in urma, din lava vulcanica sub actiunea apelor marine, determinind transformarea materialului vulcanic sticlos in structuri cristaline.

Prima descriere a zeolitului apartine savantului suedez, Axel Fredrik Cronstedt in anul 1756, cel care de altfel a denumit mineralul zeolit referindu-se la modului lui de formare: ”piatra care fierbe”.

Calitatile terapeutice ale zeolitului sunt cunoscute inca din antichitate, intalnit adesea in medicina traditionala straveche. Ulterior, necesitatea identificarii a noi resurse terapeutice au determinat si cercetari stiintifice cu privire la utilizarea substantelor polifunctionale de origine minerala. Aceste cercetari au avut ca studiu mai multe specii de zeoliti. Astfel s-a identificat si demonstrat capabilitatea zeolitului clinoptilolit (principiul activ al mineralului) de reechilibrare si protectie a organismului, avand  actiune selectiva cu rol de absorbtie si eliminare a substantelor toxice, metale grele prin fecale, fara a schimba componentele fiziologice.

Studii aprofundate ale Zeolitului Clinoptilolit determinate de intelegerea mecanismului fizic de actiune au evidentiat o structură cristalină formată din două tetraedre de aluminosilicati (SiO4 și AlO4) legate prin punți de oxigen, care generează spații libere și canale, în care pot fi acceptati cationi și substante cu molecule relativ mari. Sarcinile negative ale unităților de silicat și aluminat sunt neutralizate prin prezența unor cationi, cum ar fi calciu, magneziu, sodiu, potasiu, fier, etc. Acești ioni pot fi ușor înlocuiti cu alte substanțe, cum ar fi metale grele sau ioni de amoniu (Semmens, 1983).

Aceaste caracteristici determina indeplinirea dublei functii: cea a legării moleculelor organice în canalele de natură diferită, de exemplu toxine,” funcție de site moleculare” si” functia de schimb cationic”, prin legarea metalelor grele toxice, ioni de amoniu, radioizotopi sau alti cationi (Cd2+, NH4+, Fe2+, Pb2+, Cu2+, Cs+, Sr2+) pentru care manifesta o selectivitate mare. Avantajul consta in insolubilitatea particulelor care trec neschimbate in intestin, absorbtia si expulzarea acestora prin miscarile (peristaltismul) intestinului, care nu interfereaza cu nicio functie fiziologica. Acest mecanism permite de asemenea atragerea precum un magnet in lumenul intestinal al metalelor grele din intreg organismul determinand astfel o detoxifiere sistemica. 

Cum cumpar?

Mineral Zeolit sustine si asigura protectia prompta a organismului datorita caracteristicilor sale structurale:

 • reducerea ionilor de amoniu în organism, cauza instalarii oboselii, insomniei, depresiei, a randamentului intelectual scazut contribuie la previnirea instalarii unor boli grave neurodegenerative cum ar fi Maladia  Alzheimer, Parkinson, etc.;
 • inactivarea, absorbtia si eliminarea metalelor grele, prin schimb cationic si a substantelor toxice exogene ajunse in organism din aer, apa si alimente, protejand astfel organismul de instalarea a unor afectiuni grave cardiovaculare, hepatice, pulmonare renale, dematologice, tumorale etc.;
 • protejarea organismul de actiunea nociva a radicalilor liberi (toxine endogene sau reziduri metabolice: colesterol, acid uric, acid xalic, acid lactic) prin capacitatea sa de antioxidant, prevenind astfel imbatranirea prematura a tesuturilor si sustinand sistemul de aparare al organismului;
 • reducerea productiei de acid lactic, metabolitul responsabil pentru oboseala si durerea musculară, care duce la o mai bună rezistență la stres cu creșterea consecutivă a performanțelor fizice;
 • adjuvant in multe boli, inclusiv cancer, avand capacitatea de a reduce efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei.
 • reface si mentine pH-ul alcalin optim al organismului (7,35 – 7,45), conditie esentiala pentru un organism sanatos; bolile prospera in mediu acid (pH acid).

Activitatile terapeutice sunt descrise în definitia elaborata de Nomenclatorul European al Dispozitivelor medicale.

Certificare UE (cod GMDN) pentru utilizarea zeolit clinoptilolit: 

„Pentru a putea folosi oral materiale adecvate, pentru reducerea absorbtiei in organism, chelarea si eliminarea substantelor nocive si toxice prin tractul gastro-intestinal (de exemplu, metale grele, nitrozamine, amoniu, micotoxine, cationi radioactivi, pesticide).

Zeolitul activat are o serie de caracteristici specifice, nu este toxic pentru organism și trece prin tractul gastro-intestinal fara a fi absorbit. 

Caracteristicile sale structurale permit sa exercite anumite activitati utile pentru organism:

 • Prin schimb de cationi realizeaza absorbtia de metale grele si eliminarea acestora;
 • Inactivarea, absorbtia si eliminarea  toxinelor;
 • Protejeaza organismul de radicalii liberi prin capacitatea sa antioxidanta;
 • Poate fi asociat cu alti compusi, nu au fost raportate interactiuni cu alte produse sau medicamente. De fapt, utilizarea sa ca supliment alimentar, a demonstrat semnificative efecte benefice asupra sanatatii, in absenta reactiilor adverse de toxicitate sau de asemenea, în asociere cu alte substanțe;
 • Nu necesită conditii speciale de depozitare si stabilitatea sa este extrem de lunga. 

Zeolitul Clinoptilolit activat reduce producerea de acid lactic si, în consecință, timpul de recuperare. De asemenea, utilizarea sa este perceputa ca o reducere a oboselii si o creștere generală a performantei. Este un detoxifiant și un antioxidant eficient prin captarea radicalilor liberi reducand formarea de SRO (specii reactive de oxigen). Sustine astfel echilibrul fiziologic al organismului.”

Cum cumpar?

PREVENTIE / REMEDII

Pentru cine este util Mineral Zeolit Activ?

Orice persoana activa intelectual sau fizic, varstnici, covalescenti de toate vârstele si sex:

 • ajuta la creșterea concentrației de oxigen la nivel  celular prin reducerea  ionilor de amoniu  din organism;
 • reduce stresul oxidativ si oboseala cu resurse naturale;
 • previne aparitia  bollor si imbunatateste calitatea vietii;
 • confera protectie prin tripla  actiune dovedita: antioxidant, alcalinizant, detoxifiant.

Sportivi: sustine activitatea fizica, ajuta la reducerea acidozei lactice creste rezistenta si recuperarea mai rapida dupa efortul fizic; în sinergie cu alte ingrediente active crește performantele sportive.

La copii se recomanda dupa varsta de 6 ani.  

Studii recente privind utilizarea clinoptilolitului zeolit ​​activat în combinație cu terapiile standard, au arătat efectul  benefic  asupra:

 • sistemului circulator (scăderea tensiunii arteriale, recuperarea după atac de cord);
 • sistemului digestiv ca alcalinizant (hiperaciditate gastrica, ulcere gastrice și duodenale);
 • afectiuni reumatismale;
 • afectiuni neurologice;
 • afectiuni hepatice si renale;
 • afecțiunilor dermatologice prezente la pacienții care suferă de diabet, psoriazis, dermatite, ulceratii, infectii cutanate, acnee;
 • afectiuni tumorale ca adjuvant si pentru sustinerea pacientilor iradiati sau in tratament cu chimioterapice.

In conformitate cu studiile clinice, zeolitul clinoptilolit îmbunătățeste eficiența terapiilor standard, reduce perioada de recuperare, previne instalarea bolilor.

Caracteristicile particulare ale clinoptilolitului zeolit ​​activat constau in capacitatea de a lega in intestin radicali liberi, metale grele, ioni de amoniu și toxine si de eliminare a acestora din corp.

Cum cumpar?

FOLOSIND CODUL „C794”

Pentru inregistrarea comenzii trebuie sa va autentifcati in contul dumneavoastra (aici).

Clientii noi se pot inregistra aici, folosind codul „C794”.

Cum castig bani din vanzarea produselor Freeways?

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ