Los Angeles nu este un oras traditional, cu un centru si o suburbie ci mai degraba o regrupare de cartiere fiecare cu identitate proprie. Marea varietate de etnii din Los Angeles se numara prin lucrurile care fac din Los Angeles un oras mai interesant, mai autentic si mai rafinat.

Los Angeles numara in jur de 18,5 milioane de locuitori. Orasul este inconjurat de cinci lanturi muntoase la nord, la est si la sud si de Oceanul Pacific la vest. Iarna, in Los Angeles se poate juca volei pe plaja admirand in acelasi timp varfurile inzapezite ale muntilor unde se pot practica o multime de sporturi de iarna. Un lucru este sigur, oricare ar fi gusturile sau interesele tale, acest oras mitic si unic va fi cu siguranta pe placul tau.

Los Angeles, un oras al filmului.
Lasa-te patruns de istoria capitalei mondiale a filmului vizitand studiourile Paramount Pictures, Warner Bros., Sony Pictures sau Universal. Turistii sositi in Los Angeles au ocazia de a asista la o proiectie intr-unul din cinematografele istorice de la Hollywood. In Los Angeles se afla celebra Hollywood Walf of Fame si maiestuosul Kodak Theatre, casa ceremoniei premiilor Oscar. Admira de departe Hollywood Sign, cocotat pe o colina situata in partea de nord-vest.

Los Angeles, un oras al parcurilor tematice. Regiunea Los Angeles numara mai multe parcuri tematice pentru toate gusturile si toate varstele. Disneyland Park se adreseaza in primul rand celor aflati sub magia povestilor Disney. Vecinul sau, Disney’s California Adventure Park este destinat adultilor.

Los Angeles, orasul plajelor. Malibu este marginit de mai multe plaje linistite in timp ce Santa Monica ofera o plaja imensa si curata. Pentru o ambianta mai colorata turistii trebuie sa mearga la Venise Beach. In sectorul South Bay, Manhattan Beach si Hermosa Beach vor fi pe placul pasionatilor de volei.

Los Angeles, orasul muzeelor. Fundatia Getty doua muzee pentru care am putea folosi toate superlativele existente. Getty Center troneaza pe dealurile Brentwood si propune, printre altele, prestigioase colectii de picture si obiecte de arta decorativa. Getty Viila, mai aproape de mare adaposteste o colectie impozanta de antichitati.

Citeste: Nashville, orasul cantecului si al muzicii

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ