An dupa an, Jamaica continua sa farmece si sa atraga numerosi turisti, gratie kilometrilor sai de nisip alb, lanturilor muntoase impozante, vegetatiei luxuriante si apelor cristaline in nuante de albastru multiple. Daca esti in cautarea unui sejur relaxant si linistit, Jamaica este una din cele mai frumoase insule din Caraibe care va sti sa te calmeze, sa te faca sa uiti de stres si de griji datorita peisajelor sale de o rara frumusete si datorita atmosferei relaxante care domneste aici.

Jamaica dispune de o varietate de locatii pentru cazare mergand de la hoteluri mici la vile pe plaja, de la hoteluri de lux la centre de vilegiatura, beneficiind de toate instalatiile, facilitatile adaptate nevoilor, gusturillor si cerintelor si bugetului fiecarui turist in parte. Conditiile idilice de care beneficiaza Jamaica fac din ea un teren de joc ideal pentru practicarea unei multitudini de sporturi, terestre sau acvatice. Exploreaza fundurile marine prin intermediul scufundarilor, experimenteaza pescuitul sportiv sau pur si simplu balaceste-te in apele calde ale marii. Drumetiile in inima padurii tropicale vor fi cu siguranta pe placul turistilor dar si escaladarea cascadelor magnifice, plimbarile prin gradinile botanice sau descoperirea istoriei insulei vizitand numeroasele situri si atractii. Oricare ar fi centrul tau de interes, Jamaica este locatia ideala.

Montego Bay este nu numai al doilea oras ca marine de pe insula ci si capitala turistica a insulei. Reputata pentru cultura, animatia si muzica sa, orasul si locuitorii sai le ofera turistilor o primire calduroasa si ii ajuta sa descopere numeroasele atractii si activitati oferite de insula si imprejurimi.

Ocho Rios este considerat inima insulei, celebru pentru plaja sa Seven Mile Beach, o intindere de nisip alb ce imbratiseaza apele turcoaz. Falezele ofera un spectacol magic in special la apusul soarelui. Un colt de paradis departe de agitatie si aglomeratie.

Runaway Bay este o bjiuterie situata la tarmul oceanului. Dotata cu plaje magnifice de nisip alb, Runaway Bay ii va seduce pe turisti prin atmosfera sa relaxanta. Jamaica

Citeste: Florida: minunile de descoperit

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ