Italia… tara pizzei, a pastelor, a artei, a muzicii… acestea sunt principalele motive pentru care este o tara atat de apreciata in randul turistilor. Roma, Napoli, Florenta, Venetia, se numara printre cele mai frumoase orase din Europa. Italia este o tara dinamica, melancolica si romantica, o tara in care te vei simti ca acasa. Putine sunt tarile care prezinta atatea fatete, extrem de variate de la o regiune la alta, de la un oras la altul. Incarcata de o istorie milenara, Italia le ofera turistilor un teren de descoperiri inepuizabil.

Roma, orasul atemporal

Roma este orasul care a traversat timpul, oras ce a suferit numeroase schimbari de-a lungul istoriei. Din Antichitate in zilele noastre, de la vestigiile romane la constructia liniei de metrou, Roma a evoluat fara incetare. Unul din cele mai frumoase exemple de evolutie. Aici, fiecare piatra in parte spune o poveste fascinanta. Un oras ce ascunde inca o multime de secrete.

Firenze, un oras marcat de Renastere

Firenze este un oras mic insa bogat in raport cu modul de viata si din punct de vedere cultural. In mare parte bogatia acestui oras a fost conferita de familia Medici, a contribuit la prosperitatea si trecutul sau bogat. Unii considera ca orasul Firenze este mai romantic decat Venetia. O plimbare la ceas de seara pe strazile florentine este magica.

Venetia, unul din cele mai frumoase orase din lume

Inca este absolut fascinant pentru multi dintre noi modul in care a fost construit acest oras dar si modul in care reuseste sa transmita o ambianta din alte vremuri. Venetia este un oras format din sase cartiere. Urcarea in turnul Campanile, cea mai inalta cladire din Venetia este una din principalele atractii.

Napoli, orasul creat de greci

Oriunde te-ai afla in Napoli, Vezuviul se vede in departare. Napoli dispune de un farmec tipic mediteranean, farmec pe care nu ai cum sa nu il remarci plimbandu-te pe Corso sau pe stradutele intortocheate si galagioase. Piata del Plebiscito reprezinta una din cele mai mari piete ale orasului, piata in care sunt organizate evenimente si concerte de amploare.

Citeste mai multe despre Italia

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ