Un veritabil rai tropical, format din 700 de insule coraliere care se intind in partea de sud a Floridei, insulele Bahamas au o serie de atuuri de necontestat: peste 1000 de zone ideale pentru scufundari, plaje superbe cu nisip auriu, alb sau roz, un climat placut de-a lungul intregului an, un cadru natural exceptional si infrastructuri hoteliere de calitate.

Arhipelagul Bahamas este alcatuit din 20 de insule mai mari si 640 de stanci cu o suprafata totala de 11 396 km². O suprafata locuita de aproximativ 138 000 de locuitori. Interesant este faptul ca cea mai mare insula, Andros, este practic pustie.

Nassau, capitala animata, poarta de intrare in arhipelag.
Situata pe mica insula New Providence, mostenitoarea unui trecut colonial bogat, Nassau este un orasel animat care adaposteste plaje frumoase, case cochete cu fatade colorate, cladiri istorice si o piata extrem de apreciata de localnici.

Eleuthera-Harbour Island, farmec si eleganta pe un fond de nisip alb.
Eleuthera Harbour este o insula atipica de 160 de kilometri, situata la sud de Nassau: plaje magnifice de nisip roz, celebrul Glass Window Bridge, hoteluri frumoase, orase fermecatoare si numeroase plantatii de ananas.Eleuthera-Harbour Island

Andros sau paradisul scafandrilor.
Aceasta insula misterioasa cu ape cristaline, veritabila oaza de pace, este cea mai mare insula a arhipelagului dar si cea mai salbatica. Marginita de o superba bariera de corali, aici se gasesc celebrele gauri albastre, adica pesterile scufundate in larg.

Grand Bahamas Island, sinonima cu ecoturismul.
O insula cu un patrimoniu natural bogat, compus dintr-o vegetatie luxurianta, trei parcuri naturale si frumoase plaje de nisip alb.

Paradise Island este un paradis de vilegiatura cu o lunga si magnifica plaja de nisip alb unde se afla extraordinarul complex Atlantis.

Cat Island reprezinta un paradis autentic compus din peisaje inverzite, faleze si o plaja lunga de nisip roz cu ape cristaline, intinsa pe 12 kilometri. Un cadrul ideal pentru amatorii de relaxare, scufundari si pescuit, traversata de o sosea unica.

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ