Help Anisoara Iorga

0
75

„Daca ar fi sa fiu un inger, as vrea ca aripile mele sa-mi protejeze mama pentru ca imi doresc ca ea să trăiască!”
Povestea chinuitoare a mamei mele, Anisoara, a inceput in urma cu cateva luni la Spitalul Clinic Cantacuzino unde i s-a pus un diagnostic crunt: cancer peritoneal, pelvian si vezical. Zilele au trecut, iar mama se simtea din ce in ce mai rau si am fost nevoiti sa cautam urgent o solutie pentru a nu o pierde definitiv.
In urma procedurii chirurgicale, în care s-a intervenit doar ovarian din pricina riscului major asa cum spun doctorii, tumorile sunt multiple si extinse, practic mama mea sufera de cel mai agresiv tip de cancer care progreseaza foarte rapid.
De la o clinica din Turcia am primit o rază de speranta, profesionalismul doctorilor, aparatura de ultima generatie si tratamentele i-ar putea prelungi mamei anii de viata. Ea este constiinta mea, spiritul pozitiv care ma salveaza in clipe in care simt ca ma clatin, este totul meu, un tot in fata caruia eu ma simt atat de neputincioasa.
50,000 euro este suma necesara ca mama mea sa mai traiasca, aceasta colosala suma trebuie sa o dam pentru binecuvintarea, linistea si raiul pe care il aduce mâna mamei mele pe fata mea, aceasta suma impiedica ruptura dintre mama si fiica!
Va rog cu tot sufletul salvati-mi mama!
Ajutati-mi mama sa poata ajunge in Turcia unde i-au fost recomandate investigatii multiple, interventie chirugicala, chimioterapie (si/sau dupa interventie proceduri TrueBeam)!

As da orice sa intorc timpul inapoi, sa pot inchide ochii si sa o stiu pe mami sanatoasa, sa simt binecuvantarea si linistea pe care numai MAMA ti le poate aduce!
Va multumesc OAMENI frumosi fie si ca ne-ati citit povestea, va asiguram de toata pretuirea noastra si recunostiintă pe VIATA!

O fiică si un fiu,
Madalina si Doru

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ