Suc 100% natural de GRAVIOLA (88%) si TURMERIC (10%) si GHIMBIR (2%)

0
957

fara conservanti sau excipienti de sinteza

Compozitie:

  • Vitamina C;
  • Vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B5, B6, B9);
  • Minerale: calciu, magneziu, fier, fosfor, potasiu, sodiu, zinc;
  • Peste 150 de acetogenine cu potential anticancerigen si citostatic
  • Acid folic;
  • Colina;
  • Carbohidrati;
  • Fibre;
  • Polifenoli
  • Curcuminoide
  • Fenoli
  • Gingeroli.

Cum cumpar?

Administrare: Cantitatea zilnica recomandata: 30ml.

Dupa o saptamana de administrarea zilnica, se recomanda o saptamana pauza.

Pentru o cura completa se recomanda administrarea produsului o perioada de minim 6 luni.

Precautii: nu se administreaza concomitent cu Coenzima Q10.

Descriere:

Ingredientele sucului GRAVIOLA cu TURMERIC si GHIMBIR, formula inovativa a companiei Freeways, actioneaza sinergic pentru a aduce organimului un plus de vitalitate, cu efect antioxidant, tonic si energizant.

GRAVIOLA este rodul unui copac vesnic verde, Annona Muricata.Ca multe alte plante, Annona Muricata are o lunga istorie de utilizare in medicina traditionala (consemnata cu mult timp in urma – Bilon 1869), fiind considerata o sursa bogata de fitoconstituienti activi, cu beneficii terapeutice pentru sanatate. Astfel, toate elementele copacului Annona Muricata, fructe, frunze, scoarta, flori, radacina sau seminte au fost utilizate in medicina traditionala ca remedii in diverse boli pulmonare (astm, bronsite), boli hepatice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, infectii parazitare, pentru durerile reumatismale sau nevralgii.

Gustul fructului graviola aminteste de nuca de cocos sau banane, iar aroma este descrisa ca o combinatie de capsuni si ananas, cu note acrisoare de citrice.

Sucul natural de Graviola este obtinut 100% din fructe coapte de graviola. Dupa indepartarea cojii si a semintelor, fructul este stors. Se foloseste sucul astfel obtinut impreuna cu pulpa de graviola, fara adaos de apa, zahar, coloranti, conservanti, aditivi etc.

Cum cumpar?

Valoarea nutritionala la 100 de grame de fruct graviola brut este:

  • energie: 276 kJ (66 kcal)
  • carbohidrati: 16,84 g
  • zaharuri: 13,54
  • fibre: 3,3 g
  • lipide: 0,3 g
  • proteine: 1 g
  • vitamine: tiamina (B1) (6%) 0,07 mg, riboflavina (B2) (4%) 0,05 mg, niacina (B3) (6%), 0,9 mg, acid pantotenic (B5) (5%) 0,253 mg, vitamina B6 (5%) 0,059 mg, acid folic (B9) (4%) 14 ug, colina (2%) 7,6 mg, vitamina C (25%) 20,6 mg
  • minerale: calciu (1%) 14 mg, fier (5%) 0,6 mg, magneziu (6%) 21 mg, fosfor (4%) 27 mg, potasiu (6%) 278 mg, sodiu (1%) 14 mg, zinc (1%) 0,1 mg.

De asemenea, au fost identificati mai mult de 200 de compusi fitochimici: uleiuri volatile, fenoli, antogenine cu caracter antistres, antimicrobian, antiinflamator, antioxidant, anxiolitic, antiparazitar si larvicid, citostatic. In plus, studiile clinice sustin activitatea hipoglicemianta si hepatoprotectoare.

Graviola este studiata pe scara larga in ultimele decenii datorita potentialului terapeutic inepuizabil.

Nenumarate studii stiintifice au certificat potentialul terapeutic al fructului graviola.

De actualitate sunt insa multe studii care considera ca acest fruct este eficient împotriva celulelor canceroase, rezistente la multiple medicamente. Acetogeninele sunt compusi specifici ai graviolei, considerati a fi responsabili pentru aceste efecte. In anul 1996, oamenii de stiinta descopereau si demonstrau beneficiul uimitor al graviolei in ceea ce priveste lupta impotriva cancerului, acela de „citostatic selectiv pentru celulele adenocarcinomului de colon (HT-29), fara a afecta celulele sanatoase. Conform studiului, potentialul graviolei este de 10.000 de ori mai mare decat al Adriamicinei (medicament citostatic), ca urmare a culorii, dar si a efectelor secundare teribile care pun viata in pericol.In 1999, s-a descoperit activitatea sa impotriva cancerului la prostata, hepatic si a celui pancreatic faza  a 2-a.In 2002, un alt studiu a demonstrat activitatea impotriva cancerului mamar.

TURMERICUL (Sofran Indian) este  extras din radacina plantei de Curcuma Longa, planta originara din padurile salbatice din Asia. Este utilizat de peste 4000 de ani in Medicina Traditionala Indiana, numita Siddha, ca remediu de la boli de inima, dureri menstruale pana la dureri de dinti, dar si condiment in retetele culinare. Turmericul este o sursa excelenta de fier, mangan, potasiu, vitamina B6, fibre. De asemenea vastele cercetari stiintifice din ultimii 50 de ani au determinat substante biologice active, numite  curcuminoide, care au proprietati cu aplicabilitate vasta in medicina.

Publicatia americana GreenMedInfo a numit acest dar al naturii ca fiind:”Cea mai importanta planta a lumii” dupa ce a  analizat peste 4.000 de rezumate de studii din baza de date bibliografice de Medicina ale Bibliotecii Naționale, descoperind astfel peste 580 de potentiale beneficii ale turmericului si ale principalilor sai polifenoli, curcuminoidele. Studiile au demonstrat ca turmericul poate exercita activitatea anti-inflamatorie prin inhibarea unui numar mare de molecule implicate in procesele inflamatorii in diferite patologii, fiind considerat cel mai puternic anti-inflamator natural fara efecte adverse sistemice. Se cunoaste ca atat medicamentele cat si alimentele sau plantele nu „se potrivesc” pentru toata lumea si pot avea potentiale efecte nedorite, secundare, adverse. Studiile comparative au relevat faptul ca turmericul este cu adevarat unic, cu marja ridicata de siguranta in raport cu: ibuprofen, hidrocortizon, agenti de chimioterapie. Mai mult decat atat s-a constat ca „are sute de potentiale avantaje secundare”. Aceste studii au inclus si proprietatile antioxidante, antitumorale, antifungice si antivirale.

GHIMBIRUL (Zingiber officinale) este o planta erbacee perena cu rizom aromatic bogat in uleiuri volatile, creste in regiunile tropicale ale lumii, care necesita temperaturi ridicate, constante si o umiditate permanenta pentru a se dezvolta corespunzator. Rizomul de ghimbir este utilizat de mii de ani nu doar ca si condiment, fiind deosebit de pretuit in bucataria asiatica pentru aroma intensa si revigoranta, ci si pentru beneficiile sale importante pentru sanatate, un adevarat izvor de substante cu efect terapeutic. Substantele active importante ale ghimbirului sunt compusi specifici numiti gingeroli, fenoli, uleiuri volatile. In Medicina Traditionala Chineza precum si in medicina Ayurvedica (medicina traditionala nativa indiana) a fost considerata o planta cheie pentru a trata afectiunile digestive si cele inflamatorii.

Abia la inceputul anilor 1980 cercetatorii occidentali preocupati de virtutile terapeutice ale gimbirului au demarat studii care au evidentiat beneficiile acestei plante pentru sanatate. Sunt multe studii realizate la nivel international care demonstreaza potentialul incontestabil si potentialul terapeutic ale ghimbirului de a preveni si a sustine organismul in patologia inflamatorie, afectiuni pulmonare, afectiuni digestive, revenirea si combaterea complicatiilor cauzate de diabet precum si intarirea sistemului imunitar.

Cum cumpar?

Preventie/Remedii :

Complexitatea principiilor active ale celor trei ingrediente,  recomanda sucul de GRAVIOLA cu TURMERIC si GHIMBIR in ameliorarea:  

  • patologiilor inflamatorii: atat turmericul, recunoscut ca cel mai eficient antiinflamator natural cat si ghimbirul care s-a demonstrat ca  este cel putin la fel de eficient  in comparatie cu paracetamol (hepatotoxic), indometacin (efecte secundare cunoscute ale indometacinului: insuficienta renala 40% din cazuri, icter 10% din cazuri, dureri de cap 12% din cazuri) si ibuprofen (hepatotoxic, determina manifestari digestive) fara efectele adverse ale acestora. Mai mult ghimbirul confera protectie gastrica si hepatica (studiu realizat de cercetatorii de la Centrul National de Cercetare din Egipt care au studiat eficienta si potentialul ghimbirului de a reduce hepatotoxicitatea paracetamolului). Previne si amelioreaza boli precum: guta, inflamatii musculare, artrita reumatoida, osteoartrita, dar si in patologia tumorala reduce markerii inflamatorii. 
  • durerii: reduce durerile musculare precum si simptomele de durere in dismenoree; cercetatorii de la Universitatea Izlamic Azad din Iran au realizat un studiu la femei tinere care sufereau de dureri menstruale in care au comparat actiunea acidului mefenamic, ibuprofen, pulberii de ghimbir si placebo. Rezultatul studiului a aratat ca ghimbirul este cel putin la fel de eficient ca acidul mefenamic sau ibuprofen, 82,85% dintre femei au prezentat o imbunatatire a simptomelor, comparativ cu doar 47,05% la femeile care au luat placebo. 
  • afectiunilor pulmonare: amelioreaza tusea, relaxeaza musculatura neteda a cailor respiratorii in astm, bronsite sau pneumonii precum si in viroze respiratorii, raceli, gripa, are efect de incalzire a organismui, descongestionaza caile respiratotii si sinusurile, reduce febra. Potrivit medicinei Ayurvedice un consum regulat de ghimbir curata sistemul limfatic, prevenind astfel aparitia diverselor infectii, in special cele care afecteaza sistemul respirator, recomandat si in anotimpurile reci pentru a proteja organismul.
  • patologiei digestive: amelioreaza tulburarile digestive, stimulaza digestia reduce balonarea si impiedica acumularea de gaze in intestine, stimuleaza metabolismul, asigura absorbtia eficienta a nutrientilor, previne ulcerele gastrointestinale, combate infectiile cu bacteria Helicobacter pylori, vinovate de aparitia ulcerului gastric, favorizeaza secretia si motilitatea bilei in dischineziile biliare (bila lenesa), reduce inflamatiile mucoaselor si tesuturilor, optim in gastrite, colon iritabil, efect antivomitiv in raul de miscare, eficient si  la pacientii in tratament cu citostatice sau radioterapie pentru a diminua efectele adverse ale acestora; 
  • complicatiilor cauzate de diabet: regleaza glicemia si regleaza proteinuria.

Cum cumpar?

FOLOSIND CODUL „C794”

Pentru inregistrarea comenzii trebuie sa va autentifcati in contul dumneavoastra (aici).

Clientii noi se pot inregistra aici, folosind codul „C794”.

Cum castig bani din vanzarea produselor Freeways?

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ