Suc 100% natural de Graviola (70%) si Gac (30%)

0
680

fara conservanti sau excipienti de sinteza

Compozitie:

  • Vitamina C (de 40 de ori mai mult decat in portocala);
  • Licopen (de 70 de ori mai mult decat in rosie);
  • Beta-caroten (de 10 ori mai mult decat in morcov);
  • Zeaxantina (de 40 de ori mai mult decat in porumb);
  • Betacriptoxantina;
  • Vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B5, B6, B9);
  • Vitamina E;
  • Elemente nutritive precum: potasiu, magneziu, cupru, acid folic, fier;
  • Saponine unice din resurse vegetale: gypsogenin 3-O-β-D-galactopiranozil, p-D-glucuronopyranoside si glicozid de acid quillaic;
  • Carbohidrati;
  • Colina;
  • Enzime;
  • Fibre;
  • Minerale: calciu, magneziu, fier, fosfor, potasiu, sodiu, zinc, cupru;
  • Peste 150 de acetogenine cu potential anticancerigen si citostatic;

Cum cumpar?

Administrare :

Cantitatea zilnica recomandata la adulti: 30ml pe zi

Cantitatea zilnica la copii prescolari este 5 ml-10 ml pe zi si 20 ml pe zi la scolari.

Dupa o saptamana de administrarea zilnica, se recomanda o saptamana pauza.

Pentru o cura completa se recomanda administrarea produsului o perioada de minim 6 luni.

Precautii: nu se administreaza concomitent cu Coenzima Q10.

Descriere:

Sucul Graviola cu Gac se recomanda atat adultilor cat si copiilor pentru a mentine sanatatea ochilor, mai ales pentru cei care petrec mult timp in fata calculatorului sau desfasoara activitati care suprasolicita vederea, pentru a impiedica oboseala ochilor, cauza multor dezechilibre din organism. De asemenea acest suc este sursa optima de nutrienti pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor cu o dieta saraca in fructe si legume proaspete.

GRAVIOLA este rodul unui copac vesnic verde, Annona Muricata.Ca multe alte plante, Annona Muricata are o lunga istorie de utilizare in medicina traditionala (consemnata cu mult timp in urma – Bilon 1869), fiind considerata o sursa bogata de fitoconstituienti activi, cu beneficii terapeutice pentru sanatate. Astfel, toate elementele copacului Annona Muricata, fructe, frunze, scoarta, flori, radacina sau seminte au fost utilizate in medicina traditionala ca remedii in diverse boli pulmonare (astm, bronsite), boli hepatice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, infectii parazitare, pentru durerile reumatismale sau nevralgii.

Gustul fructului graviola aminteste de nuca de cocos sau banane, iar aroma este descrisa ca o combinatie de capsuni si ananas, cu note acrisoare de citrice.

Sucul natural de Graviola este obtinut 100% din fructe coapte de graviola. Dupa indepartarea cojii si a semintelor, fructul este stors. Se foloseste sucul astfel obtinut impreuna cu pulpa de graviola, fara adaos de apa, zahar, coloranti, conservanti, aditivi etc.

Cum cumpar?

Valoarea nutritionala la 100 de grame de fruct graviola brut este:

  • energie: 276 kJ (66 kcal)
  • carbohidrati: 16,84 g
  • zaharuri: 13,54
  • fibre: 3,3 g
  • lipide: 0,3 g
  • proteine: 1 g
  • vitamine: tiamina (B1) (6%) 0,07 mg, riboflavina (B2) (4%) 0,05 mg, niacina (B3) (6%), 0,9 mg, acid pantotenic (B5) (5%) 0,253 mg, vitamina B6 (5%) 0,059 mg, acid folic (B9) (4%) 14 ug, colina (2%) 7,6 mg, vitamina C (25%) 20,6 mg
  • minerale: calciu (1%) 14 mg, fier (5%) 0,6 mg, magneziu (6%) 21 mg, fosfor (4%) 27 mg, potasiu (6%) 278 mg, sodiu (1%) 14 mg, zinc (1%) 0,1 mg.

De asemenea, au fost identificati mai mult de 200 de compusi fitochimici: uleiuri volatile, fenoli, antogenine cu caracter antistres, antimicrobian, antiinflamator, antioxidant, anxiolitic, antiparazitar si larvicid, citostatic. In plus, studiile clinice sustin activitatea hipoglicemianta si hepatoprotectoare.

Graviola este studiata pe scara larga in ultimele decenii datorita potentialului terapeutic inepuizabil.

Nenumarate studii stiintifice au certificat potentialul terapeutic al fructului graviola.

De actualitate sunt insa multe studii care considera ca acest fruct este eficient împotriva celulelor canceroase, rezistente la multiple medicamente. Acetogeninele sunt compusi specifici ai graviolei, considerati a fi responsabili pentru aceste efecte. In anul 1996, oamenii de stiinta descopereau si demonstrau beneficiul uimitor al graviolei in ceea ce priveste lupta impotriva cancerului, acela de „citostatic selectiv pentru celulele adenocarcinomului de colon (HT-29), fara a afecta celulele sanatoase. Conform studiului, potentialul graviolei este de 10.000 de ori mai mare decat al Adriamicinei (medicament citostatic), ca urmare a culorii, dar si a efectelor secundare teribile care pun viata in pericol.In 1999, s-a descoperit activitatea sa impotriva cancerului la prostata, hepatic si a celui pancreatic faza  a 2-a.In 2002, un alt studiu a demonstrat activitatea impotriva cancerului mamar.

GAC (Momordica cochinchinensis) sau “Fructul din cer” fructul exotic, ciudat si frumos  al unei specii de  vita de vie, originara din Vietnam, cultivata in  Asia de Sud-Est, este apreciat de localnici pentru valoarea nutritionala extraordinara si prea putin cunoscut de occidentali deoarece este greu accesibil datorita caracterului sau sezonier (se recolteaza o data pe an din septembrie pana in decembrie). O planta poate produce anual intre 1-3 kg de fructe de culoare verde neon stralucitor care, ajunse la maturitate, sunt de un rosu profund, luxuriant. Numai pulpa fructului cu forme ciudate numite “Arielele” este comestibila.

Fructul de Gac, considerat “super aliment” in Vietnam si nu numai, este servit de localnici in mod traditional cu adanci semnificatii spirituale la sarbatori importante, nunti, Anul Nou, intr-un preparat  numit “Gag xoi” pentru a masca culoarea alba a orezului deoarece albul este considerat culoarea mortii. Acest fruct este recunoscut de localnici de mii de ani pentru beneficiile terapeutice, fiind utilizat ca “leac” pentru a trata “ochiul uscat” (xeroftalmie) si “orbirea de noapte”, sau ca suc tonic la copii si mamele care alapteaza sau femeile insarcinate, cat si pentru sanatatea prostatei, inimii si a pielii.

Gac este apreciat pentru calitatile sale extrordinare in privinta longevitatii, vitalitatii si sanatatii. Mai multe studii de cercteare au analizat acest fruct deosebit si au evidentiat calitatile sale nutritionale cat si potentialul terapeutic. Astfel, s-au identificat concentratii mari de licopen (de 70 ori mai mari decat in rosie), betacaroten (de 10 ori mai mari decat in morcovi), zeaxantinina (de 40 de ori mai mari decat in porumb) si betacriptoxantina, vitamina E, vitamina C, precum si saponine unice, extrem de valoroase, indicand faptul ca fructul de Gac este o sursa pretioasa si benefica pentru sanatate, oferind valori mari de antioxidanti care au o buna biodisponibilitate si toleranta in organism.

Cum cumpar?

Preventie/Remedii :

Sarcina si alaptare: aportul de nutrienti continuti in acest suc imbunatateste functia de reproducere si ajuta la dezvoltarea embrionara sanatoasa. Concentratiile neobisnuit de mari de beta-caroten ale fructului de Gac constituie un ajutor valoros in prevenirea si tratarea deficitului de vitamina A. Acest deficit este considerat in multe tari una din cauzele importante ale mortalitatii materne si a nasterilor premature, precum si a lactatiei reduse.

In afectiuni oculare: protejeaza tesuturile ochilor de efectele nocive ale razelor ultraviolete. Mareste acuitatea vizuala inclusiv a vederii de noapte, reduce oxidarea celulelor oculare, recomanadat inclusiv in degenerescentele maculare, reduce riscul orbirii.

De asemenea, beta-carotenul din Gac ajuta foarte mult deoarece compenseaza deficitul de vitamina A ce poate determina aparitia afectiunilor oculare, orbire, precum si imbatranirea prematura a pielii.

In anemiile feriprive inclusiv la copii. Conform statisticilor oficiale, in Romania, anemia feripriva este cea mai frecventa deficienta nutritionala la mai bine de 40% dintre copiii sub 5 ani (adica 1 din patru copii) si 23% dintre scolari. Anemia feripriva determina dezechilibre majore in organism si poate declansa instalarea unor patologii severe afectand dezvoltarea cerebrala si cognitiva la copii. In stadiu incipient afecteaza sistemul imunitar al copilului acesta fiind vulnerabil la infectii, slabit, cu toleranta scazuta la efort fizic si performante intelectuale reduse. Alimentatia este esentiala in dezvoltarea armonioasa a copiilor, iar parintii sunt primii care pot preveni si combate carentele acestora. Sucul de Graviola cu Gac prin calitatile sale nutritionale este un suport nutritional sigur si eficient pentru a preveni si ameliora deficitele nutritionale la copii.

In afectiuni cardiace: Antioxidantii sucului imbunatatesc activitatea inimii, previn ateroscleroza si rigidizarea arterelor. In plus continutul mare de  licopen si beta-carotenul protejeaza impotriva riscului de infarct miocardic.

In afectiuni ale prostatei: Reduce riscul hiperplaziei benigne, amelioraza simptomatologia si reduce riscul de cancer de prostata.

Antitumoral: Graviola este deja consacrata in lupta cu cancerul iar studiile cercetatorilor japonezi raportate in International Journal of Oncology, au aratat ca si fructele de Gac au potential antitumoral, saponinele unice continute pot inhiba cresterea celulelor tumorale. 

Imbunatateste activitatea sistemului imunitar ajutand dezvoltarea sanatoasa a celuleor albe din sange, inclusiv a limfocitelor “soldatii vesnic in picioare ai sistemului imunitar”, care permit organismului apararea impotriva bolilor.

Bine tolerat si asimilat de organism confera protectie gastrica.

Cum cumpar?

FOLOSIND CODUL „C794”

Pentru inregistrarea comenzii trebuie sa va autentifcati in contul dumneavoastra (aici).

Clientii noi se pot inregistra aici, folosind codul „C794”.

Cum castig bani din vanzarea produselor Freeways?

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ