cum

O companie cu un start atipic, Freeways a aparut in urma dezvoltarii unui business clasic care, datorita produselor extrem de apreciate, a atras un val de recomandari. Astfel, a fost fondata compania Freeways, pentru a veni in sprijinul clientilor nostri in a-si imbunatati calitatea vietii, pentru a ajuta si recompensa, asa cum este si etic, oamenii care revin multumiti la produsele noastre si ne aduc recomandari.

Acesta este totodata si motivul pentru care avem incredere ca, indiferent cu ce te ocupi si indiferent in ce loc te afli, vei gasi ceva atragator pentru tine. Pentru ca Freeways a fost fondata, pe criterii etice, din respect pentru oameni, pentru viata.

Productie proprie

Grupul de firme din care face parte Freeways Global are o fabrica proprie langa Brasov, care asigura o mare parte din produsele din portofoliu. Pentru restul produselor am externalizat productia catre partenerii nostri din afara tarii, acestea fiind facute conform specificatiilor si standardelor de calitate impuse de Freeways.

Infiintata in iulie 2016, Freeways Global este o afacere cu capital 100% romanesc, cu o investitie initială de aproximativ 1.000.000 de euro. Aceasta investitie consta in modernizarea utilajelor si achizitia de materie prima pentru a putea sustine productia si distributia la nivel european. De asemenea, un buget important a fost alocat pentru cercetare si dezvoltare.

Produse

Cum cumpar?

FOLOSIND CODUL „C794”

Vezi catalogul produselor (aici).

Pentru inregistrarea comenzii trebuie sa va autentifcati in contul dumneavoastra (aici).

Clientii noi se pot inregistra aici, folosind codul „C794”.

Business

Freeways iti propune o oportunitate financiara de network marketing, accesibila si flexibila. Asta deoarece avem convingerea ca fiecare om este unic. La fel si nevoile si dorintele sale. Prin urmare, Freeways vine in intampinarea ta cu o serie de optiuni. Alege si noi te vom sprijini pas cu pas pentru a ajunge acolo unde doresti.

Vrei sa consumi produse de calitate?

Daca iti doresti imbunatatirea calitatii vietii pentru familia ta, poti incerca produsele Freeways. Noi iti oferim o alternativa la comertul clasic si reduceri la cumparaturi. In plus, primesti si bani inapoi (procentual) din fiecare cumparatura, in luna urmatoare.

Vrei un venit suplimentar?

Freeways vine cu o oportunitate pentru persoanele care isi doresc sa faca o activitate pe langa ocupatia actuala, oferind multiple avantaje:

  • un portofoliu complex cu produse atat inovatoare, cat si in trend
  • deschidere in promovarea online (site replica, libertatea de exprimare si reclama in mediul online)
  • clientii raman in portofoliu si genereaza profit la fiecare comanda
  • compania se ocupa de logistica, fara a se genera costuri suplimentare (Freeways livreaza clientilor si iti trimite in cont luna urmatoare adaosul comercial)

De asemenea, Freeways a ales un sistem flexibil de recompensare a reclamei. Recomanda acest sistem comercial, arata-le produsele sau magazinul nostru online si vei fi rasplatit de fiecare data cand are loc o vanzare prin echipa ta.

Vrei o afacere profitabila?

Planul de compensare Freeways este unul nu doar flexibil, ci si accesibil, care are avantajul unei extinderi rapide. De asemenea, Freeways ofera:

  • posibilitatea dezvoltarii mai multor centre de afacere
  • oportunitatea unei afaceri internationale
  • premii speciale pentru performeri (vacante, masini, etc.)

Cum castig bani din vanzarea produselor Freeways?

Vrei sa investesti?

Pachetele de fondatori Freeways permit investitii pasive recompensate cu procente din performanta lunara a companiei.

Daca esti serios si iti doresti sa te implici, completeaza campurile de mai jos si vei primi toate detaliile necesare!

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ