Situat in partea de vest a Statelor Unite ale Americii, adesea asociat cu Las Vegas si cu efervescenta acestui oras in care totul este posibil, statul, Nevada este extrem de apreciat datorita frumusetii peisajelor si diversitatea parcurilor nationale, unele mai incredibile decat altele. Lacul Tahoe, Red Rock State Park… vrei sa ai parte de o experienta extraordinara? Descopera Nevada.

Barajul Hoover Dam figureaza printre cele mai importante atractii turistice din Nevada. A fost construit in 1930 pentru a exploata energia hidroelectrica a raului Colorado. Nu uita sa il vizitezi odata aflat in Nevada. Face parte din cele mai mari baraje din lume. Impresionant.

Daca ai inchiriat o masina atunci nu trebuie sa ratezi Route 50. Tipica, Route 50 corespunde azi fostei Pony Express din anii 1860.

Nevada State Railroad Museum, situat in Carson City este consacrat locomotivelor si vagoanelor. Turistii pot admira numeroasele expozitii.

Simti nevoia unei evadari? Indreapta-ti pasii spre Lacul Tahoe.  Situat la 1900m altitudine, intre California si Nevada, acest lac de munte este extrem de vertiginos. Cu apele sale cristaline, lacul Tahoe se intinde pe o suprafata de 35 de kilometri. Cadrul inconjurator reprezinta un paradis pentru alpinisti si pasionatii de drumetii.

Pyramid Lake face parte din siturile turistice pe care nu trebuie sa le ratezi. Situat la 45 de minute distanta de orasul Reno, aceasta rezerva pitoreasca in care locuieste tribul Payute traseaza istoria amerindienilor din regiune. Relaxare garantata.

Figurand printre cele mai populare atractii turistice din lume, Las Vegas este o destinatie ce nu trebuie ratata. Cunoscut in special datorita cazinourilor si spectacolelor fabuloase, orasul care nu doarme niciodata, Las Vegas ii fascineaza pe turisti prin frumusetea peisajelor sale. Bellagio, Luxor, Galeria Fremont. Aceasta strada are particularitatea de a fi acoperita de un ecran urias pe o lungime de 460 de metri, ecran pe care seara sunt proiectate spectacole de sunete si lumini.

Daca iti doresti o calatorie in timp, sa retraiesti perioada vestului american, cea mai buna modalitate este sa vizitezi Virginia City.

Citeste: Arizona, cel mai insorit stat din SUA

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ