Cum castig bani din vanzarea produselor Freeways?

0
2178

Fiind o companie de Network Marketing (MLM) principiul este simplu: trebuie dezvoltata o retea.

Cum se dezvolta reteaua?

 1. Recomanda oportunitatea unor persoane (familie, rude, prieteni, cunostinte, persoane de contact cu care interactionezi sau cunostinte ale altor prieteni care sunt dispusi sa se implice).
  Aflandu-ne intr-o era tehnologica, persoanele se pot contacta si online- prin retele de socializare (poti folosi Facebook, Twitter, Google+, Whatsapp, Linkedin).
  In momentul fiecarei inscrieri, compania te recompenseaza cu un anumit procent; cu cat sunt mai multe inscieri, cu atat castigul este mai mare.
 2. Duplicarea retelei. Ajuta-l pe cel inregistrat sa-si dezvolte propria retea. Aici intervine in sprijinul tau si compania, impreuna cu traineri specializati in domeniu si speakeri; de asemenea se organizeaza evenimente saptamanele si lunare in diferite locatii din tara (in acest fel va puteti extinde reteaua si in alte locuri).

Freewaysintl.com

De fiecare data cand recomanzi produsele Freeways unor Clienti castigi 25% Adaos Comercial. Cumperi produsele la pret de Colaborator si le revinzi la pret de Client.

Daca alegi sa inregistrezi Clientii in sistem, Freeways livreaza produsele pentru tine si iti plateste Adaosul Comercial de 25% sub forma de comision.

 • Te poti inregistra ca persoana fizica / juridica
 • Toate cumparaturile colaboratorilor / clientilor genereaza PUNCTE si Comisioanele lunare se calculeaza procentual din PUNCTE.

Compania ofera puncte colaboratorilor pana la 15 nivele adancime. In fotografia de mai jos este prezentat un exemplu de calcul de 3 x 3 (fiecare om sa aiba inscrisi 3 oameni si un consum lunar de 300 de lei). Bonusurile sunt calculate pe fiecare nivel in parte, acestea cumalandu-se de la ultimul nivel spre primul.

Pentru a deveni partener Freeways, inregistrati-va aici, iar activarea contului se face pe baza inregistrarii unei comenzi de minim 100 lei.

Dupa activarea contului, fiecarui utilizator ii este atribuit un cod-partener, in baza caruia se fac inscrierile si activarile in reteaua proprie.Citeste mai multe despre compania Freeways

Cum devin partener?

 1. Inregistrati-va (aici), sau pe site-ul www.freewaysintl.com, folosind codul „P794” la rubrica „Inregistrare noua
 2. Activarea contului se face prin inregistrarea unei comenzi pe site de minim 100 lei. Vezi produsele aici.
 3. Dupa activarea contului va este atribuit un cod unic; acesta este afisat la rubrica „Profilul meu”.

La ce imi foloseste codul?

Codul este folosit pentru identificarea in retea a fiecarui utilizator si foloseste la dezvoltarea propriei echipe, cod necesar oricarei inregistrari in retea a viitorilor membrii.

Recomanda produsele Freeways si castigi bani usor!

Daca esti serios si iti doresti sa te implici, completeaza campurile de mai jos si vei primi toate detaliile necesare!

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ