Cartilaj de rechin

0
878

Compozitie:

12% mucopolizaharide,  39% proteine, 41% calciu, fosfor organic si minerale naturale.

O capsula de Cartilaj de rechin contine 400 mg de pulbere de cartilaj de rechin.

Administrare:

Adulti: doza zilnica recomandata ca supliment nutritional este de 2caps./zi, inaintea meselor principale, in cure de minim 30 de zile.

Ca adjuvant  tratamentelor  doza recomandata poate creste la 4-6 caps./zi   sau dupa medicului.

Cum cumpar?


Contraindicatii:

  • femeilor gravide si care alapteaza;
  • persoanelor care au suferit infarct miocardic;
  • hipercalcemie;
  • copiilor sub varsta de 14 ani.

Se poate utiliza doar dupa 5-6 sapamani de la accidente care implica fracturi osoase sau de la interventiile chirurgicale.

Descriere:

Cartilajul de rechin este o sursa naturala de proteine, carbohidrati si minerale recomandat pentru sustinerea  organismului si prevenira bolilor degenerative, sportivilor care au suferit diverse accidente in timpul competitiilor, precum si femeilor aflate la menopauza pentru a impiedica  aparitia osteoporozei.

Rechinul este una din cele mai vechi vietuitoare pe scara filogenetica, o adevarata “fosila vie”. Avand morfologia nemodificata de 400 de milioane de ani, cu o constitutie simpla, este adaptat pentru a supravietui in conditii foarte dificile. Oceanologii afirma ca rechinul are un organism perfect. In patologia acestei vietuitoare magnifice nu s-au semnalat tumori maligne, poseda un sistem imunitar deosebit. Scheletul rechinului este reprezentat de tesutul cartilaginos care constituie 6-8% din greutatea corporala. Rechinii nu dorm niciodata!

Dr. Prudden, unul dintre pionierii cercetarilor  in acest domeniu a descoperit ca anumite glucide care  intra in compozitia cartilajului de rechin, denumite mucopolizaharide, au atat rol imunomodulant cat si efect antiinflamator in terapia bolilor reumatismale degenerative, fiind astfel utilizat de mai multi ani si in traumatismele articulare ale sportivilor.

In anul 1983 s-a publicat studiul a doi cercetatori renumiti de la Massachusetts Institute of Technology prin care s-a demonstrat ca in cartilajul de rechin se afla substante care inhiba dezvoltarea retelei sanguine ce asigura nutritia tumorilor, impiedicand astfel proliferarea lor. Biochimistul Carl Luer din Sarasota-Florida este cel care a identificat in cartilajul de rechin 6-7 tipuri de proteine care inhiba dezvoltarea retelei vasculare, actionand ca substante antiangiogenetice, fapt confirmat de medici. Dr. Noel Weidner publica in 1991, in revista The New England Journal of Medicine, un studiu amplu cu rezultatele incurajatoare obtinute prin introducerea cartilajului de rechin in terapia bolnavilor cu cancer din Costa Rica si Mexic.

Laboratoarele Royal Nutrition a dezvoltat produsul Cartilaj de rechin 100% natural, fara  adaos de excipienti sau conservanti, disponibil sub formă de capsule vegetale, fiind usor de asimilat si sigur. Este recomandat pentru a sustine persoanele care suferă de artrită, artroză, reumatism, osteoartrită, osteoporoză, psoriasis. Suplimentul nutritiv poate fi utilizat si ca terapie complementara in afectiunile oncologice. 

Cum cumpar?

PREVENTIE / REMEDII

Imunomodulator: prin polizaharidele continute  contribuie la fortificarea sistemului imunitar, a productiei de anticorpi si de regenerare, recomandat in bolile autoimune si de sistem, psoriasis, retinopatia diabetica.

Antiinflamator: mucopolizaharidele, colagenul, condroitinsulfatii, glucozaminsulfatii, acizii aminati, sunt lubrifianti naturali ai articulatiilor care reduc efectele traumatismelor musculare, sinoviale si articulare; participa la regenerarea cartilajelor, reduce inflamatia si durerea, reda mobilitatea articulatiilor si inhiba vascularizatia locala in artropatii (artrita, artroze, reumatism).

Antitumoral: deosebit de eficient in profilaxia cancerului cat si ca  adjuvant important in terapia tumorilor maligne datorita proteinelor angiogenetice care stopeaza  vascularizatia suprimand aparitia de noi vase de sange – surse de hrana ale tumorilor,  conducand astfel  la necroza tumorii. Previne astfel proliferarea si  formarea de metastaze prin inhibarea angiogenezei.

Remineralizant: fiind o sursa naturala de proteine, carbohidrati si minerale este recomandat  pentru sustinerea  organismului si prevenira bolilor degenerative, sportivilor care au suferit diverse accidente in timpul competitiilor, precum si femeilor aflate la menopauza pentru a impiedica  aparitia osteoporozei.

Cum cumpar?

FOLOSIND CODUL „C794”

Pentru inregistrarea comenzii trebuie sa va autentifcati in contul dumneavoastra (aici).

Clientii noi se pot inregistra aici, folosind codul „C794”.

Cum castig bani din vanzarea produselor Freeways?

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ