Canada este a doua tara ca marime din lume dupa Rusia. Este situata in nordul continentului american si ofera o multime de atractii de vizitat. Rare sunt tarile ce se pot mandri cu o asemenea varietate, cu astfel de frumuseti naturale cum este Canada. Paduri pluviale situate pe coasta de vest sau golful Fundy la est, diversitatea este cuvantul de onoare ce domneste in Canada.

Cea mai noua si mai populara atractie din Canada este CN Tower, turnul national din Canada de unde poti admira panorama asupra orasului Toronto. Cu adevarat spectaculos. Daca vrei sa descoperi veritabila Canada atunci va trebui sa te indepartezi putin de atractiile turistice. Provinciile din preerii, Saskatchewan si Manitoba sunt surprinzatoare, reprezinta granarul Canadei.

Horseshoe Falls, situata la granita cu Niagara Falls eclipseaza cascadele americane. Numele cascadei vine de la forma pe care natura a creat-o. Iti recomandam sa iei masa in turnul Skylon, turn ce ofera o vedere panoramica de 360 de grade asupra orasului. Una din cele mai populare atractii din Canada.

Daca esti in cautarea unei experiente diferite si unice, a unei culturi speciale, te sfatuim sa te indrepti spre Quebec. De la arta la gastronomie, chiar si la muzica, aceasta regiune din Canada este una francofona 100%. Montreal este al doilea oras ca marime in care se vorbeste limba franceza Canada din lume dupa Paris. Daca vrei sa te familiarizezi cu istoria Frantei coloniale ramai cateva zile in Quebec, singurul oras din America de Nord din piatra fortificata.

Toronto este unul din cele mai cosmopolite orase din lume, una din principalele atractii ale Canadei. In acest oras in care domneste o diversitate incredibila poti descoperi mai multe culturi. Arta, gastronomie, moda, toate sunt speciale in acest oras. Dundas Square reprezinta reproducerea canadiana a celebrului Times Square din USA.

In fiecare week-end in Canada se organizeaza o multime de festivaluri dar si o multime de alte activitati interesante.

Citeste: Ottawa, orasul parcurilor imense

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ