Australia le propune turistilor sai unele din cele mai frumoase peisaje din lume, un relief variat si un spectacol natural rar intalnit. Munti superbi, plaje exotice, cascade unice, desert dar si zone urbane moderne. Un loc in care trebuie sa ajungi macar o data in viata.

Red Center este situat in inima Australiei si adaposteste trei locuri pe care nu ai voie sa le ratezi: Uluru, King’s Canyon si Olgas. Daca Uluru este un simbol bine cunoscut in Australia, turistii le prefera si pe celelalte doua situate in apropiere, Olgas si King’s Canyon.

Sidney este cel mai cunoscut si mai popular oras din Australia. O plimbare pe Circular Quay iti permite sa adimiri Opera si Harbour Bridge. Viziteaza numeroasele gradini zoologice si fa shopping pe Bondi Beach. Daca ai posibilitatea sa petreci Revelionul la Sidney nu ezita nicio secunda, nu vei regreta alegerea facuta.

Situata in nord-vest, Kimberley reprezinta regiunea cea mai putin populata din Australia si adaposteste pacul national Purnululu unde turistii pot admira formatiuni geologice suprinzatoare.

Marea bariera de corali reprezinta una din atractiile populare din Australia, cunoscuta in lumea intreaga. Se afla in largul Queensland si adaposteste o mare varietate de corali si pesti.

Ningaloo Reef reprezinta echivalentul necunoscut al barierei de corali, situat pe coasta de vest a Australiei. Este o regiune cunoscuta in special pentru rechinii balena ce vin aici an de an insa se pot admira si alte animale.

Kangoroo Island este situata la sud de Adelaide, un loc in care turistii pot admira de aproape animalele: lei de mare, koala, pasari numeroase si bineinteles canguri. Este a treia insula ca marime din Australia.

Padurea pluviala din Queenslad este situata la 110 kilometri nord de Cairns si adaposteste un numar mare de animale. Atentie la crocodili. Daca esti atent ai toate sansele sa vezi un cazuar.

Citeste: Luna plină a declanşat unul dintre cele mai mari evenimente de reproducere în masă

Advertisment

LĂSAȚI UN MESAJ